Un aparatós accident laboral a Orpesa deixa un home ferit en caure la bastida d'un edifici

Els bombers del Consorci de Castelló han rescatat els quatre treballadors que hi havien quedat atrapats

Així ha quedat la bastida després de caure
Així ha quedat la bastida després de caure / Twitter: @SIAB_Castellon

L'aparatós accident que ha ocorregut aquest dimarts en un edifici a Orpesa, en què s'ha desplomat una bastida on hi havia quatre operaris, ha causat només un ferit. Els altres tres han aconseguit botar a un balcó i agarrar-se a una estructura poc abans del col·lapse. La plataforma s'ha afonat de l'onzé pis al quart.

El ferit és un operari de 62 anys que ha patit policontusions després d'haver quedat atrapat entre els ferros de la bastida a l'altura del quart pis. El sinistre ha ocorregut en un bloc de cases del carrer Amplàries, que està pròxim a la platja.

L'home ha rebut assistència sanitària del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) que s'ha mobilitzat fins a la zona i, posteriorment l'han traslladat a l'Hospital General Universitari de Castelló. 

L'avís per l'accident laboral ha entrat a les 9:40 del matí, segons ha precisat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres dotacions de bombers del Consorci Provincial de Castelló per a rescatar els quatre operaris que hi havia atrapats.

Un d'ells havia quedat enganxat en la mateixa estructura de la bastida, després de caure des de l'onzé pis fins a l'altura de la quarta planta. Els altres tres treballadors, tots en bon estat de salut, havien aconseguit poc abans de la caiguda agarrar-se a alguns balcons de l'edifici.

També et pot interessar

stats