Diversos morts i ferits a la ciutat alemanya de Würzburg per un atac a ganivet

El diari Bild parla de tres víctimes mortals i de sis ferits, però la policia encara no ha confirmat aquesta informació

Imatges del moment de la detenció
Imatges del moment de la detenció / REUTERS/Thomas Obermeier/Main-Post

Diverses persones han mort i altres han resultat ferides en l'atac d'un home amb ganivet a Würzburg, al nord de Baviera, segons ha informat aquest divendres la policia. El diari Bild ha xifrat en tres les víctimes mortals i en sis els ferits, però aquestes dades encara no han sigudes confirmat per la policia.

Una persona ha sigut detinguda i, segons la policia, "ja no hi ha cap perill per a la població ni indicis que l'autor de l'atac tinguera còmplices". Segons els testimonis en les xarxes socials, alguns ciutadans es van enfrontar a l'atacant per a impedir que atacara més gent amb el ganivet abans que arribara la policia. Finalment, els agents va disparar l'home en una cama i després el va detenir.

Alguns vídeos mostren al presumpte atacant descalç i amb un llarg ganivet i com algunes persones tracten de detenir-lo llançant-li cadires i altres objectes. La policia va ser alertada cap a les 17:00 hores i, segons el que se sap fins ara, l'home va començar a atacar persones sense motiu conegut. La policia, a través del seu compte de Twitter,  ha demanat no compartir fotos de l'ocorregut i respectar l'esfera privada de les víctimes.

També et pot interessar

stats