Diversos lots de preservatius Durex, retirats per risc de ruptura

Aquests productes no complien les proves de durabilitat establides pel fabricant.

El fabricant ha detectat que determinats lots no compleixen els requisits de pressió de trencament al final de la vida útil del producte
El fabricant ha detectat que determinats lots no compleixen els requisits de pressió de trencament al final de la vida útil del producte / Alan

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), dependent del Ministeri de Sanitat, ha retirat del mercat uns determinats lots de preservatius masculins de la marca Durex per risc de ruptura.

L'empresa distribuïdora, Reckitt Benckiser Healthcare SA, va retirar del mercat alguns lots de preservatius masculins Durex de làtex sintètic / poliisopré (PI) fabricats a principis del 2018, perquè no compleixen les proves de durabilitat (vida útil de 3 anys) establides pel fabricant.

En concret, els lots que no compleixen els requisits de pressió de trencament són DurexReal Feel (12 unitats) i Durex Sense Làtex (12 unitats). Davant qualsevol dubte, l'empresa recomana que es telefone al 900 30 00 26.

D'acord amb la informació facilitada, el fabricant ha detectat que determinats lots no compleixen els requisits de pressió de trencament al final de la vida útil del producte i que podria haver-hi un augment en el nombre de trencaments de preservatius durant l'ús.

L'empresa està enviant una nota d'avís als distribuïdors, farmàcies i comerços que disposen del producte afectat a Espanya, en la qual s'inclouen les accions a seguir per a fer possible la retirada.

A més, ha posat informació destinada als consumidors en la seua pàgina web.

També et pot interessar

stats