Diversos detinguts per la desaparició d'una jove a Vinaròs, entre ells la parella

El delegat del govern espanyol confirma que la Guàrdia Civil, que continua buscant la xica, treballa "amb la pitjor de les hipòtesis".

VÍDEO | Diversos detinguts per la desaparició d\'una jove a Vinaròs, entre ells la parella

Agents de la Guàrdia Civil han detingut diverses persones i han fet alguns escorcolls en el marc d'una operació desenvolupada amb motiu de la desaparició d'una jove, de 20 anys, a la localitat de Vinaròs (Baix Maestrat). Segons ha informat la comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, no es descarten més detencions en el transcurs de la investigació, que està sota secret de sumari. 

La Guàrdia Civil no ha concretat el nombre de persones detingudes en l'operació, però sí que ha confirmat que són pròximes a l'entorn de la parella de la jove i que les ha detingudes com a possibles encobridores de la desaparició. 

El delegat del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha afirmat que es treballa "amb la pitjor de les hipòtesis". "A mesura que passa el temps i valorant els indicis, tenim una mala percepció", ha dit. 

Aquest divendres, van detindre la parella de la xica a Vinaròs, on vivien els dos, com a principal sospitós. Ha transcendit que van tindre una forta discussió el passat dia 15 de febrer a l'eixida d'una discoteca. 

Des d'aquest dissabte al migdia, el jove, de 22 anys, està custodiat per la Guàrdia Civil al domicili de Vinaròs, mentre els agents escorcollen l'habitatge. L'arrestat ha estat present en tot moment fins que, passades les 20:00 hores, els efectius l'han tret emmanillat de l'habitatge. Un dels agents ha informat a À Punt NTC que l’escorcoll, en què participa també un equip de criminalística procedent de Madrid, s'allargarà previsiblement fins a la nit. Segons fonts de la investigació, es busquen proves que conduïsquen al parador de la dona. 

La Guàrdia Civil ha desplegat un operatiu de recerca entre la localitat del Baix Maestrat i Ulldecona (Montsià), on va desaparéixer la xica, i treballa amb gossos especialitzats a localitzar persones. La jove està desapareguda des de fa quinze dies, però el dispositiu de recerca va començar aquest divendres arran de l'alerta que van donar les seues amigues en Facebook. 

També et pot interessar

stats