Trànsit intens en el segon dia de l'operació eixida de les vacances d'agost

Algunes carreteres com l'A-3, a l'altura de Loriguilla, i l'AP-7, a Peníscola, registren retencions de tres i quatre quilòmetres

Retencions a l'A-3 en el segon dia de l'operació eixida de les vacances d'agost
Retencions a l'A-3 en el segon dia de l'operació eixida de les vacances d'agost / DGT
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
28 de juliol 2023 - 19:45 Actualitzat: 29 de juliol 2023 - 14:16

La situació del trànsit empitjora conforme avança el segon dia de d'operació eixida per les vacances d'agost, la més important de l'estiu i les carreteres de la Comunitat Valenciana registren algunes retencions puntuals.

Segons la DGT, a l'accés des de l'A-3 a l'A-7, a l'altura de Loriguilla (Camp de Túria), hi ha retencions de fins a tres quilòmetres per als vehicles procedents de Madrid que volen incorporar-se al bypass per a dirigir-se a platges com les de Cullera (Ribera Baixa) o Gandia (Safor). Més al nord, a Peníscola (Baix Maestrat), l'AP-7 també registra retencions de quatre quilòmetres en sentit València.

La Direcció General de Trànsit (DGT) preveu més de 2,1 milions de desplaçaments des d'aquest cap de setmana fins dimarts.

Durant la vesprada de divendres s'han originat algunes retencions a causa d'accidents. Una de les més significatives ha generat set quilòmetres de retenció a l'A-70, entre les pedanies alacantines del Bacarot i Fontcalent, sentit València. A la mateixa via, però en sentit a Múrcia, un accident ha generat una cua de tres quilòmetres i mig.

També s'han format retencions a l'A-3 a l'altura de Riba-roja de Túria i a l'A-7 a l'altura de Paterna (Horta Nord), on a causa d'un accident al carril esquerre s'han arribat a fer deu quilòmetres de cua.

A la V-31, en sentit a Alacant, s'ha generat una cua de cinc quilòmetres entre les 12 i les 16 hores per la pèrdua de càrrega d'un camió que transportava terra.

Aquest divendres ha començat l'operació especial de la DGT amb motiu de l'inici de les vacances d'agost.

També et pot interessar

stats