Diversos accidents causen retencions quilomètriques a Sant Antoni de Benaixeve i a Elx

El sinistre d’un camió obliga a tallar l’A-7 al Baix Vinalopó en sentit Múrcia, mentre que un sinistre múltiple provoca un embús significatiu al Camp de Túria en plena hora punta

Un dels embusos registrats en l'A-7 aquest dimarts, a causa d'un dels accidents
Un dels embussos registrats en l'A-7 aquest dimarts a causa d'un dels accidents / DGT

Les carreteres valencianes han experimentat aquest dimarts retencions significatives durant la matinada i les primeres hores de dimarts a causa de diversos accidents. En alguns punts, com a Elx (Baix Vinalopó), s’ha arribat a tallar l’autovia A-7 durant la nit per l’accident d’un camió, mentre que un accident múltiple en aquesta mateixa autovia, però a l’altura de Sant Antoni de Benaixeve (Camp de Túria), ha provocat cues que han arribat als set quilòmetres a primera hora del matí.

L’accident més aparatós ocorria de matinada, en el quilòmetre 516 de l’A-7, en direcció a Múrcia. El camió accidentat va quedar sobre la calçada i impedia el trànsit, que ha hagut de ser desviat per una carretera convencional, l'EL-20, per a enllaçar més al sud amb aquesta autovia.

Cua de vehicles que aquest dimarts estava retinguda a l'A-7, al Baix Vinalopó, pel camió accidentat a Elx
Cua de vehicles que aquest dimarts estava retinguda a l'A-7, al Baix Vinalopó, pel camió accidentat a Elx / À Punt NTC

A les huit del matí encara estava el camió en la calçada, la qual cosa ha provocat retencions de huit quilòmetres en l'A-70 i de quatre quilòmetres en l'A-7, com han confirmat fonts del Centre de Gestió de Trànsit.

El conductor va quedar atrapat i va ser excarcerat pels bombers, com han confirmat fonts del Servei d’Emergències de l'112.

També de bon matí es registrava un accident de diversos vehicles en la CV-35, al seu pas per Sant Antoni de Benaixeve. El sinistre, en què no hi ha ferits, ha provocat retencions de set quilòmetres en sentit València.

També et pot interessar

stats