La diversitat sexual marca el I Congrés Internacional de Sexualitat a la Universitat Jaume I

Amb el lema "Expressant la diversitat", l'UJI de Castelló acollirà la trobada els dies 17 i 18 d'octubre.

Imatge durant una manifestació de l'Orgull
Imatge durant una manifestació de l'Orgull / Rafael Marchante (Reuters)

El congrés sobre la diversitat sexual l'organitza el grup SaluSex de les universitats de Castelló i València. Per primera vegada serà a l'UJI, els dies 17 i 18 d'octubre. La Universitat Jaume I ha obert un període fins a l'1 de juliol per tal que l'estudiantat i les persones interessades puguen presentar pòsters o comunicacions que il·lustraran aquest primer congrés internacional de sexualitat.

El congrés té l'objectiu de servir com a escenari on es puguen aportar i escoltar gran nombre d'investigacions i experiències que mostren les moltes formes d'expressar la diversitat sexual. 

Es pretén atendre no sols la diversitat relacionada amb l'orientació i la identitat sexual, amb un interés especial en la sexualitat de les persones LGTBI, sinó també amb les diferents manifestacions de la sexualitat al llarg del cicle vital, la vivència de la sexualitat de les persones amb diversitat funcional física o intel·lectual, i col·lectius específics com els treballadors sexuals. 

També s'hi parlarà de qüestions com el sexe virtual i altres manifestacions de la influència de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) en l'expressió de la sexualitat. 

També et pot interessar

stats