Divalterra convoca 47 places de brigadistes forestals

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud a partir d'aquest dimarts.

Divalterra convoca 47 places de brigadistes forestals
Divalterra convoca 47 places de brigadistes forestals

L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, ha publicat en el seu web la convocatòria per a cobrir 47 places de brigadistes forestals. En concret, són 41 d'especialistes, sis de conductors, una plaça d'auditor intern i una altra de tecnicoeconòmic financer.

Es tracta de llocs de treball de caràcter indefinit, que passen a formar part de l'estructura organitzativa del Servei de Brigades Forestals de Divalterra. Els nous efectius permetran així mateix cobrir les places vacants existents.

El procés de selecció es durà a terme tenint en compte els resultats d'una prova d'aptitud física, a més d'una prova de coneixements i una valoració de mèrits, mentre que el tribunal avaluarà cadascun dels aspirants que hagen superat les fases anteriors mitjançant la realització d'una entrevista per competències.

Les persones interessades s'han de registrar en el portal d'ocupació habilitat i presentar la sol·licitud en l'apartat d'ofertes en el termini que comença aquest dimarts i acaba el 31 de gener.

També et pot interessar

stats