Primer diumenge d'obertura de les botigues situades a les zones turístiques

El portaveu d’Anged espera repetir les bones xifres d’altres anys.

VÍDEO | Primer diumenge d\'obertura de les botigues situades a les zones turístiques

Els comerços situats en zones de gran afluència turística (ZGAT) de la Comunitat Valenciana podran obrir els diumenges des d’aquesta setmana fins al 12 de gener del 2020.

L’Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (Anged) ha defés aquestes obertures per a “satisfer la demanda dels clients, que, amb la seua resposta massiva, contesten la pregunta de si és o no interessant obrir en festius per al consumidor”, segons ha informat en un comunicat. 

El portaveu d’Anged a la Comunitat Valenciana, Joaquín Cerveró, ha assenyalat que preveuen repetir les bones xifres dels moments en què s’ha pogut obrir els diumenges, ja que aquest dia és el “segon o tercer amb major impacte comercial durant la setmana”.

Cerveró ha indicat que “hui en dia qualsevol persona pot comprar el que vulga els 365 dies de l’any durant les 24 hores en un canal en línia”, i qualifica el fet com un “procés irreversible” que ha de portar “a una reordenació de la política comercial, compatibilitzar el comerç físic i digital i involucrar el petit comerç en aquest objectiu”.

També et pot interessar

stats