Dissolt un bateig amb més de 30 persones en una platja d'Alacant

Agents de la Policia Local d'Alacant han denunciat els responsables de la celebració i han dissolt immediatament la celebració.

Celebració religiosa en una platja d'Alacant
Celebració religiosa en una platja d'Alacant / Ajuntament d'Alacant

Agents de la Policia Local d'Alacant han dissolt aquest diumenge un bateig a la platja de l'Almadrava que havia congregat més d'una trentena de persones, amb la qual cosa es triplicava el límit que restringeix a deu les persones que poden participar en reunions socials.

Els fets han tingut lloc a les 12:00 hores, quan els agents que inspeccionen les platges han localitzat un grup de desenes de persones al voltant d'una carpa que s'havia instal·lat a l'arena. Els agents han denunciat els responsables de la celebració i han dissolt immediatament la celebració.

Quant a l'operatiu nocturn de vigilància, la Policia Local d'Alacant ha imposat un total de 72 denúncies per desobediència, 41 actes per no usar mascaretes, 19 per consum d'alcohol en botellots i una per consum de substàncies estupefaents.

En les inspeccions per a fer complir les mesures restrictives establides en els sectors de l'oci, l'hoteleria i restauració, agents de la Policia Local han denunciat dos establiments per no respectar la distància de seguretat entre taules.

També et pot interessar