Dissolen una festa en un xalet del Campello amb 50 joves sense mascareta

Desallotgen un bar a Alacant on se celebrava la festa d'una boda amb 24 persones sense respectar les mesures anti-Covid i clausuren un bar clandestí

Cotxe de la Guàrdia Civil
Cotxe de la Guàrdia Civil / Europa Press

Agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil han dissolt aquest passat cap de setmana al Campello (Alacantí) una festa il·legal en un xalet allunyat del centre urbà en la qual participaven 50 joves sense mascareta ni guardar la distància de seguretat. Havien promocionat la reunió a través de les xarxes socials.

Els fets van ocórrer cap a les 23:30 hores de dissabte, quan la Policia Local va rebre un avís d'una ciutadana que alertava que havia visualitzat a través d'una coneguda xarxa social imatges en directe de la celebració.

Els agents van poder localitzar el xalet a través de la publicitat que els mateixos participants van donar a l'esdeveniment, ja que van promoure la ubicació a través d'un enllaç d'internet. Tant la Guàrdia Civil com la Policia Local van organitzar un operatiu conjunt per a intervindre i dissoldre la festa.

En una primera intervenció, els agents van identificar els organitzadors de la festa, però a causa de l'escassetat d'efectius respecte de l'alt nombre de participants, van decidir establir un dispositiu d'espera a l'únic camí únic d'eixida, per a així interceptar totes les persones.

Finalment, l'operatiu es va mantindre fins a les 12 del matí de diumenge per a identificar tots els joves, que han sigut denunciats per incomplir les mesures sanitàries per a frenar l'expansió de la Covid-19. A més, també s'investigarà si els propietaris de l'immoble ofereixen l'habitatge per a aquest fi, ja que els organitzadors van declarar que l'havien llogada a través d'internet.

Desallotgen la festa d'una boda a Alacant

La Policia Local d'Alacant ha desallotjat un bar on hi havia més de 24 persones celebrant una festa d'una boda sense respectar les mesures anti-Covid, segons ha informat aquest dilluns l'Ajuntament en un comunicat. La intervenció es va dur a terme divendres al voltant de les 20 hores en un local situat al carrer Donoso Cortés. El propietari organitzador de l'esdeveniment l'han sancionat per una infracció greu, per la qual cosa s'enfronta a una multa que podria arribar fins als 60.000 euros. Els agents han sancionat també als participants de la festa.

Igualment, la Policia Local d'Alacant va clausurar dissabte a la nit un bar clandestí ocult darrere d'un establiment comercial on hi havia vint persones consumint alcohol fora de l'horari del toc de queda i sense mascaretes, les quals van ser desallotjades i sancionades. Al propietari de l'establiment se li ha interposat una denúncia per una infracció greu i perquè no tenia llicència d'activitat.

També et pot interessar

stats