Dissolen una festa il·legal en una àrea recreativa de Vilamarxant

Els assistents no respectaven les mesures sanitàries contra la Covid, entre altres el toc de queda

Àrea recreativa de la Pedrera del Rei a Vilamarxant
Àrea recreativa de la Pedrera del Rei a Vilamarxant / Ajuntament de Vilamarxant

La Policia Local de Vilamarxant i la Guàrdia Civil han dissolt una festa il·legal en l'àrea recreativa de la Pedrera del Rei en què els assistents no respectaven les mesures sanitàries per a contindre la pandèmia, entre altres el toc de queda.

Els participants en la festa, celebrada dissabte passat, estaven consumint begudes alcohòliques quan van arribar els agents. Unitats dels dos cossos de seguretat van haver d'intervindre, i fins i tot interceptar un dels assistents, davant les infraccions que s'hi estaven cometent. La resta van fugir del lloc per la zona de la muntanya amb l'objectiu d'evitar ser identificats.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ciro Ferrer, ha destacat l'"excel·lent" treball realitzat per les forces de seguretat i ha felicitat la Policia Local i la Guàrdia Civil pel seu "gran esforç i dedicació" en un cap de setmana "tan complicat" com el passat.

"Hem de posar molt d'èmfasi en la importància de continuar respectant les normes per a acabar com més prompte millor amb la crisi sanitària que ens afecta a tots”, ha afegit l'edil.

També et pot interessar

stats