Es dissol la Junta de Festes de Castelló

Ho ha decidit per majoria el Patronat de Festes, que ha aprovat de moment crear una comissió per a organitzar el 75 aniversari de la Magdalena 2020.

Es dissol la Junta de Festes de Castelló
Es dissol la Junta de Festes de Castelló

El Patronat de Festes de Castelló ha aprovat per majoria dissoldre la Junta de Festes, l’òrgan que des de fa més de 30 anys s’ha encarregat d’organitzar tots els actes festius de la ciutat de la Plana. De moment s’ha acordat crear una comissió que organitzarà el 75 aniversari de les festes de la Magdalena del 2020.

La dissolució de la Junta de Festes de Castelló s’ha aprovat per majoria del Patronat. Aquest òrgan està format per representats dels grups polítics i el món de la festa.

El mandat de l’actual Junta de Festes de Castelló, presidida per Noelia Selma, conclou el pròxim 27 de novembre. El Patronat de Festes assegura en un comunicat que: “com que està a punt de concloure el Junta de Festes actual, s’aprova per majoria dels membres la dissolució de la Junta i s’obri un temps per a decidir quin tipus d’ens es pot crear per tal de gestionar totes les festes de la ciutat de la Plana”.

D’aquesta manera, a partir d’ara el patronat haurà de decidir si crea o no un altre ens que es faça càrrec de les festes de la ciutat.

També et pot interessar

stats