A disposició judicial la parella detinguda per l'assassinat d'un home a Alacant

La dona s'havia casat per quarta vegada feia quinze dies amb la víctima, un home de Santander, de 69 anys, que vivia a Santa Pola.

Després de 48 hores a les dependències policials, on s'han negat a declarar, han passat a disposició judicial
Després de 48 hores a les dependències policials, on s'han negat a declarar, han passat a disposició judicial

La dona s'havia casat amb la víctima quinze dies abans, tot i que no hi ha hagut convivència. Dilluns, ella va citar el seu home a la zona de la Pedrera d'Alacant. Va acudir amb un acompanyant i van agredir la víctima. Anaven vestits de negre, amb guants, i el feriren amb un tornavís. Una policia de paisà va presenciar els fets i va detindre la parella d'agressors, sense poder fer res per a salvar la vida de l'home. Després d'estar 48 hores a les dependències policials, on s'han negat a declarar, han passat a disposició judicial al palau de justícia de Benalua. 

La dona s'ha negat a caminar i ha demanat una cadira de rodes que feia servir, però la policia ha considerat que no la necessitava. De fet, l'agent que va presenciar el crim la va veure dreta retenint la víctima mentre els seu suposat cuidador atacava el marit. La declaració s'ha prolongat fins a la vesprada d'aquest dijous. La dona havia contret matrimoni abans en tres ocasions. Els dos primers exmarits viuen, mentre que el tercer va morir en un succés violent amb què ella, en principi, no te cap relació. La dona s'havia casat per quarta vegada feia quinze dies amb la víctima, un home de Santander, de 69 anys, que vivia a Santa Pola. La policia descarta, de moment, un mòbil de tipus econòmic, ja que el mort no tenia recursos de consideració.  

També et pot interessar

stats