Es disparen les cancel·lacions als hotels rurals a causa del perimetratge de les grans ciutats

El confinament durant els caps de setmana dels 15 municipis de més població ha capgirat els plans de moltes persones.

VÍDEO | Es disparen les cancel·lacions als hotels rurals a causa del perimetratge de les grans ciutats

La imposició de noves mesures restrictives per la Generalitat per tal de frenar l'expansió descontrolada del coronavirus afecta cada vegada més el sector de l'hoteleria. Primer va ser el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana, després el tancament del servei de restaurant per a les persones no allotjades i ara ha de fer front al tancament perimetral de les 15 ciutats valencianes de més de 50.000 habitants.

Els hotels rurals resulten particularment afectats per aquest confinament perimetral, ja que la major part de la clientela són senderistes o gent de grans nuclis de població que busquen fugir de la vida urbana i les massificacions.

El gerent de l'Hotel Verdià, José Antonio Montoliu, ha explicat a À Punt NTC que han tingut un 70% de cancel·lacions per a aquest cap de setmana i cap reserva per al de la setmana següent.

Malgrat que hui el president de la Generalitat ha presentat tres noves línies d'ajuda del Pla Resistir per 105 milions d'euros, el sector insisteix que no són suficients i en demana més per a poder sobreviure a les restriccions del que queda de pandèmia.

També et pot interessar