Disminueixen aquest estiu les incidències a les platges de Castelló

A les tres platges de Castelló hi ha hagut des del començament de l'estiu al voltant de 200 assistències.

Els membres del servei de socorrisme s'encarreguen de preservar la seguretat dels banyistes a les tres platges de Castelló
Els membres del servei de socorrisme s'encarreguen de preservar la seguretat dels banyistes a les tres platges de Castelló

El servei de socorrisme i salvament de les platges de Castelló ha efectuat els mesos de juny i juliol al voltant de 200 assistències a les tres platges de Castelló. Una xifra que representa un descens d'un 40% respecte de l'any passat.

L'Ajuntament ha informat que les estadístiques revelen que, de moment, l'estiu està sent més tranquil per a l'equip de salvament. Un equip integrat per un cap de platja, 13 socorristes, un patró, un tècnic d'emergències sanitàries, quatre postes, set torres de salvament, una embarcació i una UCI mòbil.

Els mesos de juny i juliol s'han efectuat al voltant de 200 assistències en primers auxilis per picades d'aranya o medusa, cremades, dolors o pues d'eriçó de mar. Es tracta d'un 40% menys d'incidències respecte de l'any passat. De moment, segons l'Ajuntament, només hi ha hagut dos contratemps remarcables, un atac epilèptic patit per un xiquet de cinc anys i el rescat de dos menors que tenien problemes per a eixir de l'aigua a causa dels forts corrents.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha subratllat “el treball important que realitza aquest servei per a garantir la seguretat de les persones que acudeixen a les platges del Pinar, del Gurugú i del Serradal”.

A més, el Servei Municipal de Salvament compta durant tot l'estiu amb el suport de l'actuació de la Policia Local de Castelló.

També et pot interessar

stats