La discoteca Indiana assegura que vol personar-se com a acusació en l'agressió sexual a una jove

El local afirma que el personal de seguretat va acompanyar la víctima fins que va reconéixer un dels detinguts.

VÍDEO | La discoteca Indiana assegura que vol personar-se com a acusació en l\'agressió sexual a una jove

La discoteca Indiana ha expressat l'"absolut rebuig" a l'agressió sexual presumptament comesa per dos homes, de 22 i 25 anys, a una clienta de l'establiment a la porta dels banys. Al mateix temps, ha manifestat "solidaritat i preocupació" per la víctima i la seua voluntat de personar-se com a acusació en la causa.

Així mateix, els propietaris del local expliquen en un comunicat que va ser el personal de neteja de la sala el que, en el seu recorregut pels banys, va detectar que s'estava produint algun tipus de succés en aquesta zona de la discoteca. 

Posteriorment, va ser quan el personal de seguretat, quan va saber que s'havia produït una agressió, va recórrer l'establiment acompanyant la víctima, fins que va reconéixer un dels presumptes agressors. El jove va ser retingut i posat "immediatament" a la disposició de la Policia Nacional, segons detallen des de la discoteca.

Aquesta versió contradiu la de la jove agredida, que ha assegurat que cap persona ni empleat del local la va ajudar quan sentiren els seus crits i plors. La xica va necessitar assistència sanitària i la van atendre a l'hospital per les lesions que presentava. 

També et pot interessar

stats