Dis-me el que et regalen i et diré de quina generació eres

Segons alguns botiguers amb els quals hem parlat, entre els 'boomers' continuen triomfant els barnussos i la tecnologia entre els 'millennials'

Cada generació té les seues preferències a l'hora de rebre regals

Els regals diuen molt de la generació a la qual pertanyen els que els reben. L'edat d'una persona, probablement té molt a veure amb els seus gustos a l'hora de rebre regals. Els gustos d'un boomer seran ben diferents dels d'un millennial, ja que cada franja d'edat té una visió del món i unes prioritats en la vida. Un fet que podem aprofitar en aquesta època nadalenca per a facilitar-nos la complicada tasca de trobar el regal perfecte.

Els botiguers asseguren que els nascuts entre 1965 i 1980, anomenats generació X, s'estimen més les coses tradicionals de tota la vida, com les bitlleteres, els moneders, els jocs de tovalles o les mantetes per al sofà. Per descomptat, el regal estrela d'aquesta franja d'edat encara és el barnús.

També els viatges són un regal habitual entre la gent de 45 i 55 anys, gràcies al poder adquisitiu que han adquirit després d'unes quantes dècades d'experiència en el món laboral.

Pel que fa als 'millennials', també els agrada viatjar, però en termes generals es decanten més pel camp de la tecnologia. Auriculars, reproductors de música o telèfons mòbils són alguns dels aparells preferits d'aquesta generació.

I si ens fixem en la generació Z, els joves prioritzen les experiències més personalitzades per damunt de les coses materials. Entre altres idees per a fer-los regals, triomfen els tractaments de bellesa o les visites als spa.

Siga com siga, fer un regal a una persona d’una generació diferent de la nostra sempre és un repte. Però tindre en compte aquestes recomanacions ens ajudarà a encertar o, com a mínim, a no fracassar estrepitosament en l’intent.

També et pot interessar

stats