El director de la Policia es compromet amb les obres del centre Sapadors de València

Pardo anuncia un increment d'agents en la unitat adscrita de la Generalitat i noves comissaries a Vila-real, Benidorm i Dénia

Complex de Sapadors
Complex de Sapadors / Arxiu

El director general de la Policia, Francisco Pardo, s'ha compromés amb les obres desenvolupades en el complex de Sapadors i ha destacat que serà el "vaixell almirall" de la Policia a la Comunitat Valenciana. També ha anunciat un increment d'agents en la unitat adscrita de la Generalitat i ha reclamat ser "implacables" quan algun policia no complisca el codi ètic.

Pardo s'ha pronunciat així en un acte a València, en la presa de possessió del nou cap superior de Policia de la Comunitat Valenciana, Jorge Martí, de qui ha destacat que és un "gran professional".

En el seu discurs, ha indicat que la Policia, a punt de complir dos-cents anys d'història, té més agents que fa tres anys i ara compta amb un pressupost més elevat per a fer front a les noves necessitats: "En dos anys, si ix com està plantejat, el pressupost destinat a la Policia Nacional haurà crescut més d'un 25%".

Aquest fet, a parer seu, evidencia que les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat són "prioritàries" per al govern d'Espanya. I en aquest punt s'ha referit a les inversions a la Comunitat Valenciana en matèria de seguretat i ha recordat que arribaran més de 41 milions d'euros per a infraestructures, 30 dels quals es destinaran al complex de Sapadors.

Noves comissaries

Així mateix, ha destacat que es destinarà pressupost per a una nova comissaria a Vila-real, Benidorm i Dénia i per al projecte de trasllat de la comissaria de Sagunt.

Pardo també s'ha compromés, davant de la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, a incrementar els agents en la Unitat Adscrita de la Generalitat, "la qual cosa redundarà en una coordinació i eficàcia més gran del treball policial", ha subratllat.

També et pot interessar

stats