EN DIRECTE | El Baix Segura intenta recuperar-se després d’una jornada que deixa la segona víctima mortal

La situació més crítica continua a Almoradí i Dolores.

Imatges aèries d'Almoradí.

La comarca del Baix Segura mira de recuperar-se després d’una jornada que deixa la segona víctima mortal. Un home de 41 anys i veí de La Matanza, al municipi d'Oriola, ha mort a conseqüència del temporal. Ahir un altre home de 58 anys va morir a la localitat de Redovà. El temporal ha deixat, a més, dues víctimes a Cabdet (Albacete), una a Jámula (Granada) i una altra a Almeria.

La situació continua sent molt complicada a la comarca del Baix Segura, amb municipis negats per l'aigua i accessos tallats. 

Aquest dissabte ha sigut el primer dia sense pluges des de dimecres, cosa que ha permés als equips d’emergències entrar en diferents municipis i començar a reconstruir infraestructures, com la mota del riu Segura, a Almoradí, que continua vessant aigua al municipi. 

La situació més crítica continua a Almoradí i Dolores

La situació més crítica continua a Almoradí i Dolores, precisament per la crescuda del cabal a causa del trencament de la mota. A Dolores, l’Ajuntament ha repartit aliments de primera necessitat i medicaments. L’alcalde ha demanat els veïns que tallaren la llum per a evitar sobrecàrregues. A Oriola, l’Ajuntament ha repartit 1.500 botelles d’aigua d'1,5 litres perquè el subministrament d’aigua potable s’ha vist afectat. 

Els accessos a Rafal estan tancats des de dijous i a Bigastre s’han demanat voluntaris per a ajudar en tasques de neteja. A Callosa del Segura està tancada la carretera que comunica l’Hospital del Baix Segura amb el municipi.

També et pot interessar

stats