La direcció del centre de salut Nou d'Octubre de Castelló va donar l'orde d'aprofitar les vacunes sobrants

La cap d'Infermeria del centre és la dona del fiscal en cap de Castelló, José Luis Cuesta, que va ser vacunat en aquest procés.

Cuesta, en una imatge d'arxiu.
Cuesta, en una imatge d'arxiu.

El centre de salut Nou d'Octubre de Castelló torna al punt de mira per les vacunacions irregulars. Fonts pròximes al centre han confirmat a À Punt que s’hi va vacunar alguns familiars del personal, seguint l'orde de la direcció d'aprofitar les dosis del dia que no havien sigut utilitzades. Cal recordar que un dels vacunats en aquest procés és José Luis Cuesta Merino, fiscal en cap de Castelló de la Plana. La dona de Costa és cap d'Infermeria en aquest centre de salut.

Cuesta, de fet, és un dels càrrecs investigats per la Conselleria de Sanitat per haver-se vacunat. Sanitat va mencionar entre els 62 casos que s'analitzen amb detall deu càrrecs públics que considera d'interés general "per la seua especial rellevància i transcendència", ja que es tracta de nou polítics i del fiscal en cap de Castelló de la Plana.

El fiscal va dimitir del seu càrrec a finals del passat mes de gener, després de fer-se pública la seua vacunació i la investigació oberta.

També et pot interessar

stats