El diputat de Compromís Carles Esteve denuncia un policia per colpejar-lo durant la protesta per Hasél

Segons Esteve, l’agent el va agredir quan caminava amb les mans enlaire.

VÍDEO | El diputat de Compromís Carles Esteve denuncia un policia per colpejar-lo durant la protesta per Hasél

El diputat de Compromís a les Corts, Carles Esteve, ha presentat una denúncia contra un policia nacional antidisturbis que el va colpejar dijous passat a la ciutat de València, durant la protesta per l’empresonament del raper Pablo Hasél.

En un vídeo que Compromís ha compartit en Twitter es pot veure el parlamentari que rep colps d'un agent quan caminava amb els braços enlaire pel carrer de Sant Vicent de València.

En la denúncia, presentada davant del jutjat de guàrdia, Esteve assegura que l’agent el va colpejar amb una porra a la cama dreta, quan seguia les indicacions de la policia.

Segons el diputat, el policia li va dir “passa per ací” i, quan ell ho va fer, el va colpejar, cosa que li va provocar una sèrie de lesions per les quals el van haver d'atendre al centre de salut.

Esteve va ser entrevistat aquest divendres en el programa d'À Punt Les notícies del matí, on va anunciar que estudiaria presentar una denúncia i on va convidar tota la gent que havia patit agressions a fer-ho. També va demanar la dimissió de la delegada del govern, Gloria Calero.

També et pot interessar

stats