La Diputació d'Alacant talla la CV-833 per a assegurar el tancament perimetral d'Elda

El Centre de Coordinació Operatiu Integrat ha pres la decisió després de l'alta incidència de coronavirus al municipi.

VÍDEO | La Diputació d'Alacant talla la CV-833 per a assegurar el tancament perimetral d'Elda

La Diputació d'Alacant ha acordat, després d'una reunió del Centre de Coordinació Operatiu Integrat (Cecopi), el tancament de la carretera CV-833 que uneix les localitats d'Elda i Saix, del Vinalopó Mitjà i Alt. El Cecopi ha pres la decisió després de l'alta incidència del coronavirus en la primera localitat, cosa que ha obligat a realitzar-li un confinament perimetral.

Així, el diputat de Carreteres Alejandro Morant ha assegurat que acatarà i col·laborarà "amb tots els nostres mitjans a través de les brigades de carreteres", encara que ha apuntat que "no és competència provincial el fet de limitar la lliure circulació de vehicles".

En la reunió del Cecopi també van participar la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo; l'alcalde d'Elda, Rubén Alfaro; i l'alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, a més de representants de la Direcció General de Trànsit, de la prefectura superior de la Policia Nacional, de la delegació del govern en la Comunitat Valenciana i de la subdelegació del govern a Alacant.

També et pot interessar

stats