La Diputació de Castelló inicia accions legals per a desallotjar els assistents de la ‘rave’ il·legal de Sant Mateu

Vora 500 joves encara participen en la macrofesta que se celebra des de la nit de Cap d'Any.

VÍDEO | La Diputació de Castelló inicia accions legals per a desallotjar els assistents de la ‘rave’ il·legal de Sant Mateu

La Diputació de Castelló ha iniciat accions legals perquè les forces de seguretat desallotgen els assistents de la ‘rave’ il·legal que se celebra des de la nit de Cap d'Any en una nau industrial i en camps privats d'oliveres a Sant Mateu (Baix Maestrat).  

A la festa, hi van assistir un miler de joves de diferents llocs d'Espanya i de països, com França, i aquest dijous encara en queden prop de 500. 

La Guàrdia Civil controla els accessos i els que ixen de la macrofesta no autoritzada ja no els deixen entrar.

L’alcaldessa de Sant Mateu, Ana Besalduch, espera que entre hui i demà es puga desallotjar el recinte. Així ho ha assenyalat en una entrevista en Les notícies del matí. “La Guàrdia Civil controla la zona i esperem que prompte puguen intervindre per a desallotjar la gent”, ha comentat.

Segons ha explicat la regidora de Sant Mateu, no sembla que hi haja grans desperfectes a la zona. “Hi ha cotxes aparcats en els camps d’oliveres i també pel recinte; no he vist cap cosa greu ni danys significatius”. Ana Besalduch ha confirmat que l’Ajuntament ja ha presentat la denúncia pertinent, de la mateixa manera que ho ha fet la Diputació de Castelló, propietària de la finca, i els propietaris dels terrenys afectats. 

Així mateix, l’alcaldessa s’ha posat a disposició del veïnat per a ajudar en la tramitació de possibles reclamacions, ajudant amb la preparació de models d’instància i altres documents que puguen ser necessaris. També ha apuntat que col·laborarà amb la Guàrdia Civil en tot el que faça falta perquè “tot torne a la normalitat”. El consistori es manté a l’espera de l’actuació de les forces de seguretat, que han de complir amb el protocol pertinent per a passar a desallotjar les persones que es mantenen a la nau industrial.

També et pot interessar

stats