Quants diners s'han de donar com a regal en una boda?

Comença la temporada amb més casaments que mai, perquè se sumen als que s'havien ajornat per la pandèmia

Quants diners s'han de donar com a regal en una boda? / À Punt NTC

Comença la temporada alta de les bodes, amb moltes ganes de celebrar després de la pandèmia, però també torna el maldecap dels regals. Ara que han pujat els preus de manera general, torna la pregunta de quants diners s'han de donar com a regal en una boda.

Moltes parelles ja estan preparades per a donar-se el sí i comença la temporada amb més casaments que mai, perquè s'hi sumen els que s'havien ajornat per la crisi sanitària.

En el sector ens expliquen que les pujades han sigut mínimes. Tal com ha explicat l’organitzadora de bodes Mayka Raga, quasi no s’ha incrementat el preu dels menús i la decoració. On sí que han pujat ha sigut en l’audiovisual i en el transport, per l’augment del preu dels carburants. 

El millor és calcular per a cobrir el cobert. Segons Raga, un menú complet amb els aperitius, el plat principal i les postres sol tindre un cost de 75 a 100 euros. A partir d'ahí, amics i familiars decideixen quin import convé donar. 

Per calcular quan costa una boda de cent convidats, l’experta assegura que només el banquet en costa vora 10.000. A això cal sumar el vestit de nóvia (1.000 euros) i les flors, els fotògrafs i la decoració, que pot sumar entre 15.000 i 20.000 euros. 

També et pot interessar

stats