Dimiteix el secretari general del PP a Almenara per quadruplicar la taxa d’alcohol

L’acusat va donar positiu amb 0,88 mil·ligrams d’alcohol després de saltar-se un control d’alcoholèmia 

Imatge externa de l'Ajuntament d'Almenara
Imatge externa de l'Ajuntament d'Almenara / À Punt NTC

El Partit Popular de la província de Castelló ha acceptat aquest dimarts la renúncia voluntària del secretari general del partit a Almenara, Sergio Ferrer, qui ha sigut condemnat per quasi quadruplicar la taxa d'alcoholèmia amb 1.200 euros de multa, la privació del dret a conduir durant deu mesos i el pagament de les costes processals. La sentència, que és de conformitat, li ha permés reduir un terç la pena sol·licitada per l'acusació.

L’acusat va conduir un vehicle per l’avinguda del País Valencià d’Almenara el 13 de juliol del 2022 després d’haver begut alcohol. Mentre circulava, va fer cas omís de les indicacions de la Policia Local en un control d’alcoholèmia, i això va motivar una persecució fins que el van interceptar amb símptomes evidents “d'haver ingerit begudes alcohòliques, com ara parla balbucejant, rostre suós, coordinació vacil·lant i alé amb olor d'alcohol”. L’alcoholímetre va donar positiu en 0,88 mil·ligrams d’alcohol. 

Sergio Ferrer pertany al grup de regidors no adscrits de l'Ajuntament d'Almenara, on es va passar després de protagonitzar un enfrontament amb Alicia Bañuls, en aquell moment la presidenta del partit a Almenara. Fins ara, Ferrer era secretari general del PP en aquesta localitat.

També et pot interessar

stats