Dimiteix el secretari assessor de l’EMT

La seua eixida es produeix en plena polèmica per la vinculació del seu bufet amb el despatx Abastos Abogados, relacionat amb Ribó.

Dimiteix el secretari assessor de l’EMT
Dimiteix el secretari assessor de l’EMT

El secretari assessor del consell d’administració de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, Salvador Martínez Tarín, ha comunicat aquest dimecres la decisió personal de deixar el càrrec “de manera immediata”, segons ha informat la companyia pública.

L’eixida de Martínez Tarín es produeix en plena polèmica per la vinculació del seu bufet amb el despatx Abastos Abogados, relacionat amb el cunyat de l’alcalde de València, Joan Ribó, i quan l’empresa acaba de patir un frau de quatre milions d’euros que està sota investigació judicial.

    

L’EMT li ha agraït el treball durant quatre anys, una tasca que l’empresa pública considera que ha sigut “imprescindible” per a dur a terme la “renovació i el canvi estructural” de la societat. Fa alguns dies un informe jurídic de l’Ajuntament de València va avalar la contractació de Martínez Tarín com a secretari assessor de l’EMT per considerar que es tracta d’un càrrec de confiança, extern a l’empresa i que no requereix procediment de concurrència pública.

També et pot interessar

stats