Dimiteix el màxim responsable de les residències de la Comunitat de Madrid

Óscar Álvarez ha assenyalat en la seua carta de comiat que deixa el càrrec per motius de salut.

Dos residents d'un centre de majors del districte madrileny de Villaverde descansen en un passadís
Dos residents d'un centre de majors del districte madrileny de Villaverde descansen en un passadís / Europa Press.

El gerent de l'Agència Madrilenya d'Atenció Social, departament responsable dels centres sociosanitaris i residències i que pertany a la Conselleria de Polítiques Socials de la Comunitat de Madrid, Óscar Álvarez, ha presentat la dimissió per estrictes "motius de salut".

En la carta de comiat, remesa al conseller Alberto Reyero el 19 de juny, assegura que renuncia al lloc a partir del 30 de juny. Álvarez s'ha mostrat "orgullós" d'haver desenvolupat el treball i haver pertangut a l'equip de la conselleria "malgrat totes les dificultats i de la situació dramàtica que ens ha tocat viure", ha dit en referència a la pandèmia del coronavirus, que ha afectat especialment els usuaris de residències.

El màxim responsable dels vint-i-cinc centres de majors públics del territori madrileny ha dimitit en plena crisi per la gestió duta a terme pel govern autonòmic. Es tracta de la segona renúncia en aquesta mateixa setmana que ha d'afrontar Reyero, després que el seu cap de gabinet abandonara el càrrec per "motius personals" després d'exercir-lo des de fa quasi un any.

També et pot interessar

stats