Dilluns de Magdalena serà finalment lectiu i laborable

Els xiquets i xiquetes de Castelló de la Plana únicament tindran festa de dimarts a divendres.

Aula d'una escola buida
Aula d'una escola buida / À Punt NTC

Dilluns de Magdalena, el pròxim 8 de març, serà finalment lectiu i laborable tot i que la resta de la setmana s'ha declarat no lectiva en les escoles. El conseller d'Economia i Comerç, Rafa Climent, ha signat la resolució feta per la Direcció General de Treball mitjançant la qual es modifica l’annex de la Resolució de 23 de desembre de 2020 per la qual es va aprovar el calendari de festes locals, retribuïdes i no recuperables en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, per a l'any 2021. D'aquesta manera es confirma la proposta de l'Ajuntament de convertir el dia 8 de març en laborable i els xiquets únicament tindran festa de dimarts a divendres.

L'Ajuntament de Castelló de la Plana havia decidit respectar la decisió presa pel Consell Escolar Municipal i manté el calendari escolar que es va aprovar el passat mes de juliol. Este calendari contemplava com a festius els dies 9, 10, 11 i 12 de març i deixava fora dilluns de Magdalena per ser festa local.

Aquest canvi en el calendari afectarà vora 32.500 alumnes d'infantil, primària i secundària, mentre que l'UJI si que continuarà amb el calendari previst, i mantindrà la setmana del 8 al 12 de març com a setmana festiva. Pels possibles problemes de conciliació que s’hi generaran, l'Ajuntament ha oferit escoletes municipals i activitats extraescolars del 9 al 12 de març. Una inscripció oberta a partir de hui dimecres.

També et pot interessar

stats