Digital Jove, el fòrum per als creadors digitals i les narratives transmèdia

València acull el segon Fòrum Internacional de Creació Digital, que vol aprofundir en la convergència entre art, ciència, tecnologia, educació i comunicació.

Digital Jove, el fòrum per als creadors digitals i les narratives transmèdia
Digital Jove, el fòrum per als creadors digitals i les narratives transmèdia

València acull el segon Fòrum Internacional de Creació Digital, Digital Jove, un espai dedicat a la creació digital i a les narratives transmèdia, que vol aprofundir en la convergència entre art, ciència, tecnologia, educació i comunicació, i reflexionar alhora sobre l'impacte social que tenen. Fins a aquest dissabte 11 de maig hi haurà conferències, taules redones, tallers, o classes magistrals. 

“Es tracta de posicionar la Comunitat Valenciana en el mapa creatiu digital internacional, tant des d’una perspectiva transversal com multidisciplinar”, ha assenyalat Rebecca Turbí, directora de comunicació d’aquesta iniciativa, en la secció de xarxes socials de Les notícies del matí. La idea és crear valor local i ajudar a promoure l’accessibilitat, la inclusió i l’empoderament digital.

L'espai està obert per a qualsevol persona que vulga reflexionar sobre el paper de les noves tecnologies i com estan afectant la societat. Entre els temes tractats estan la importància de la tecnologia en la verificació de fets o fact checking, el turisme transmèdia i les rutes turístiques inclusives, o el nou activisme en l’era digital.

Totes les activitats són gratuïtes i tenen lloc a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo i al Centre del Carme. L’organitzen l’Institut Valencià de Cultura i la Generalitat junt amb Digital Jove.

També et pot interessar

stats