Primer dia de restricció de trànsit a Ciutat Vella

Els vehicles que no tinguen autorització s'enfronten a multes de 60 euros per circular per l’àrea de prioritat residencial

Primer dia de restricció de trànsit a Ciutat Vella
Primer dia de restricció de trànsit a Ciutat Vella / À Punt NTC

Primer dia de restricció de trànsit a Ciutat Vella. El sistema de càmeres instal·lades en cinc entrades d’aquesta zona de la ciutat de València registren des d’aquest dijous les matrícules dels cotxes i si no tenen permís, ja se'ls pot sancionar. 

Els vehicles que no tinguen autorització s'enfronten des de hui a multes de 60 euros per circular per l’àrea de prioritat residencial de Ciutat Vella. L'ajuntament de València ha autoritzat ja vora 14.500 matrícules de veïnat i comerciants.

Associacions com Amics del Carme aplaudeixen la mesura, però també hi ha hagut queixes en la tramitació de les autoritzacions. Veïns i veïnes denuncien la tardança en la gestió de les autoritzacions. 

Des del cosistori volen tranquil·litzar el veïnat i asseguren que tot aquell que complisca els requisits té l'autorització acceptada. I a pesar d'haver passat ja el període informatiu, encara hi havia persones aquest matí que desconeixien l'entrada en vigor de la limitació de circulació pel centre històric del Cap i Casal. 

També et pot interessar

stats