Hui se celebra el Dia Mundial de l’Orgasme Femení

Veus expertes reclamen una educació sexoafectiva amb perspectiva de gènere per a trencar tabús i parlar obertament del plaer femení

Hui se celebra un dia per a reclamar el dret al plaer femení / À Punt NTC

Hui se celebra el Dia Mundial de l'Orgasme Femení. Veus expertes reclamen una educació sexoafectiva amb perspectiva de gènere per a trencar tabús i parlar obertament del plaer femení. Passen els anys i encara costa parlar-ne; i és que queda, diuen les expertes, molt a fer.

"El nostre plaer ha sigut invisibilitzat i el porno és una mostra", diu Clara Ballesteros, psicòloga i sexòloga. "Quan s'acaben els vídeos? Els vídeos s'acaben després de l'orgasme masculí".

Per a reivindicar un canvi de paradigma hui se celebra el Dia Mundial de l'Orgasme Femení. "L’òrgan que vertaderament proporciona plaer no és el clítoris ni els llavis majors, sinó que és el cervell que és el gran òrgan sexual", continua Ballesteros. "És una tasca nostra que podem compartir amb altres persones, però ens hem de fer responsables dels nostres orgasmes i no deixar-ho en les mans d’altres persones".

Un bon dia per a reclamar el dret al plaer.

També et pot interessar

stats