La DGT activa el primer dispositiu especial de trànsit, amb previsió de 675.000 desplaçaments

L'operatiu reforçat de seguretat i control estarà vigent des de les 15:00 hores d'este divendres a les 15:00 hores de dilluns, 1 de juliol

La DGT preveu 675.000 desplaçaments per les carreteres valencianes entre la vesprada de divendres i dilluns, primer de juliol
La DGT preveu 675.000 desplaçaments per les carreteres valencianes entre la vesprada de divendres i dilluns, 1 de juliol / Marta Pérez (EFE)

Ja fa olor les vacances. Pensant en els que estrenen la primera onada este juliol, la Direcció General de Trànsit activa un dispositiu especial amb mesures addicionals de regulació i d'ordenació del flux de vehicles. Arranca a les 15:00 h este divendres i acaba el dilluns, primer de mes, a la mateixa hora, amb la previsió de 675.000 desplaçaments per carretera de dalt a baix de la Comunitat Valenciana.

L'operatiu compta amb "la total disponibilitat dels mitjans" de la DGT, tan humans (agents de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, personal funcionari dels Centres de Gestió de Trànsit, patrulles d'helicòpters i personal encarregat del manteniment d'equips i de la instal·lació de mesures en carretera), com a tècnics (radars fixos i mòbils de control de velocitat, a més d'helicòpters, drons, cambres i furgonetes camuflades per a controlar l'ús de mòbil i del cinturó de seguretat), segons ha indicat la delegada del Govern espanyol, Pilar Bernavé.

La delegada ha fet una crida a la prudència dels conductors i al respecte a les normes, especialment en temes de velocitat, les distàncies de seguretat, el mòbil, el cinturó de seguretat o els sistemes de retenció infantil per als menors.

La DGT preveu que al llarg de l'estiu més de dotze milions de desplaçaments de llarg recorregut per terres valencianes, que concentraran més del 13% del flux total nacional (més de 94 milions).

1r dispositiu especial de Trànsit: major intensitat de circulació

Carreteres i Trams Conflictius

Província d'Alacant:

  • A-70: km 0-31,2. Accessos i eixides de la circumval·lació d'Alacant.
  • N-332: km 157-159. Accés a Altea, km 95-86,5. Accessos a l'Altet-Santa Pola i costa, km 49-55. Accessos a Torrevella.

Província Castelló:

  • CV-13: km 16,4. Ramal d'enllaç amb AP-7 i N-340 a Torreblanca.

Província València:

  • A-3: km 300-295. Tram Requena (entrada), km 347-352. Tram Quart de Poblet (entrada/eixida).
  • A-7/A-3: km 339 de A-3. Enllaç de les dos autovies (entrada/eixida).
  • N-332: km 221,7-213,5. Extrems de la variant de Gandia i travessies de Bellreguard i Oliva regulades per semàfors (entrada/eixida), km 236,8. Accés a Tavernes de la Valldigna i platges (entrada/eixida), km 251,3. Rotonda d'accés a Cullera i platges (entrada/eixida).
  • CV-500: Tram entre la fi de l'autovia i la Rotonda del Sidi Saler en l'eixida i entre la Rotonda del Perellonet i la del Saler en els retorns.

També et pot interessar

stats