Rescaten deu persones en l'incendi d'un edifici a Puçol

El foc s’ha iniciat al voltant de les 2:00 hores de la matinada quan el quadre de comptadors de l’edifici ha començat a cremar

Exterior de l'edifici de Puçol on ha tingut lloc l'incendi
Exterior de l'edifici de Puçol on ha tingut lloc l'incendi / Consorci Provincial de Bombers de València

El Consorci de Bombers de València ha actuat aquesta matinada a un incendi a un edifici de pisos a l’avinguda de Font de Mora de la localitat de Puçol (Horta Nord), on els bombers han hagut de rescatar a deu persones.

El foc s'ha iniciat al voltant de les 2:00 hores en un quadre de comptadors situat en la planta baixa que ha començat a cremar. L'incendi ha generat una gran fumera que s'ha estés per tota l'escala, així com per diversos habitatges.

Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat efectius de bombers dels parcs de Sagunt, la Pobla de Farnals, així com un sergent de Sagunt. Els bombers han hagut de rescatar persones de diversos pisos; algunes d'elles han hagut de ser equipades amb màscara de rescat i a altres les han baixades des dels balcons amb l'autoescala.

A més, tres d'aquestes persones, que havien inhalat fum abans de ser rescatades, les han ateses després els mitjans sanitaris.

També et pot interessar

stats