Carreteres tallades a l'Alt Palància per l'incendi

Aquest dijous s'han reobert totes les vies afectades a la Marina Alta i el Comtat pel foc declarat a la Vall d'Ebo

Diverses unitats de bombers al poble de Sacanyet
Diverses unitats de bombers al poble de Sacanyet / Biel Aliño (Efe)
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
18 d'agost 2022 - 09:33 Actualitzat: 18 d'agost 2022 - 15:05

Tres carreteres de la Comunitat Valenciana es mantenen tallades al trànsit aquest dijous a causa de l'incendi forestal que crema a l'Alt Palància. La Conselleria de Política Territorial ha informat que s'han reobert totes les vies afectades pel foc declarat a la Vall d'Ebo, que eren huit, ubicades en les comarques de la Marina Alta i el Comtat.

Segons l'última actualització registrada a les 11:00 hores, es pot circular amb precaució per la CV-700 entre Planes i l'encreuament CV-717, la CV-712 (encreuament CV-713 fins a la Vall d'Ebo), la CV-713 (tram Margarida-Tollos), la CV-714 (tram Benissili-Alpatró), la CV-716 (accés a Benirrama), la CV-720 (Balones - Castell de Castells), la CV-721 (tram Orba - la Vall de Laguar, obert només a residents) i la CV-754 (tram Quatretondeta-Fageca). La Conselleria d'Obres Públiques demana prudència en aquestes vies per possibilitat de solsides. 

Continuen tallades la CV-235 (tram Teresa-Begís), la CV-236 (tram CV-235 - Begís), la CV-245 (accés a CV-235 tallat). 

Pobles oberts a la Marina Alta i el Comtat

L'Ajuntament de Fageca, al Comtat, ha confirmat la reobertura a la circulació de totes les vies i municipis propers a la zona zero de l'incendi de Vall d'Ebo i demana "màxima precaució" per la possible presència de vehicles pesants a les voreres o arbres o pedres caiguts. Igualment, recomana a la població no transitar per pistes forestals per a evitar accidents.

També et pot interessar

stats