Deu anys de presó per abusar sexualment de la fillola de cinc anys

El tribunal de la Secció Desena de l'Audiència d'Alacant el considera responsable d'un delicte continuat d'abús sexual.

Deu anys de presó per abusar sexualment de la fillola de cinc anys
Deu anys de presó per abusar sexualment de la fillola de cinc anys

Un home de 33 anys ha sigut condemnat a deu anys de presó per abusar sexualment de la fillola, filla de l'actual parella del germà, quan només tenia cinc anys.

El tribunal de la secció desena de l'Audiència d'Alacant el considera responsable d'un delicte continuat d'abús sexual. Veu provat que l'acusat va mantindre contactes sexuals amb la menor, encara que no consumara una penetració completa, però "des d'un punt de vista jurídic", sí que es va produir "un accés carnal".

En concret, la sentència incideix en el fet que la menor víctima dels abusos va referir que l'ara condemnat "li feia mal en els genitals" mentre li'ls assenyalava a les psicòlogues i que "se li posava damunt" i "es movia ràpidament".

A més, el tribunal subratlla que la menor presentava "condiloma acuminat (berrugues genitals) causades per contagi sexual" en dates posteriors i pròximes als fets, segons el comunicat d'urgències i l'informe pericial.

L'acusat es va acollir al seu dret a no declarar durant el desenvolupament del juí i en les declaracions anteriors va negar els fets.

A més de la pena de presó, la sentència el condemna al pagament d'una indemnització a la víctima de 20.000 euros.

També et pot interessar

stats