Dos dels detinguts per la violació a Callosa d’en Sarrià declaren que van beure i no recorden res

La Guàrdia Civil demana a les dones que hagen pogut ser víctimes de La Manada de Callosa d’en Sarrià que ho denuncien.

La Guàrdia Civil demana a les dones que hagen pogut ser víctimes de La Manada de Callosa d’en Sarrià que ho denuncien
La Guàrdia Civil demana a les dones que hagen pogut ser víctimes de La Manada de Callosa d’en Sarrià que ho denuncien

Dos dels quatre detinguts per la suposada violació en grup d'una jove de 19 anys la nit de Cap d'Any a Callosa d'en Sarrià, a la Marina Baixa, han adduït davant el jutge que es trobaven sota els efectes de l'alcohol i les drogues i que no recorden "res" del que va passar.

Joaquín Ródenas, advocat d'aquests dos arrestats, ha relatat que els seus dos defensats han assegurat en tot moment davant la Guàrdia Civil i al jutjat d'instrucció número 4 de la Vila Joiosa que no van mantindre relacions sexuals amb la víctima.

Els dos detinguts han admés que van estar de festa la nit de Cap d'Any i que, després d’eixir d’un bar de copes a Benidorm, es van desplaçar a una casa de la mateixa població amb més persones, entre les quals també es trobava la víctima, per a continuar consumint.

En les declaracions, han afegit que "va aparéixer" una beguda, però que "no saben qui la va portar" i que a partir d'aquell moment no recorden res. De fet, han assegurat que no saben com es van traslladar fins a la casa de Callosa d'en Sarrià on va ocórrer la presumpta violació.

El lletrat ha rebutjat, a més, que es poguera haver utilitzat la substància burundanga i ha sostingut que la víctima ha admés en la seua declaració judicial que va consumir cànnabis i cocaïna, a més d'alcohol.

Els agents rastregen els telèfons mòbils dels detinguts

Els investigadors estan rastrejant els telèfons mòbils dels quatre detinguts. Fonts pròximes al cas han informat que els agents de la Guàrdia Civil tenen a la seua disposició el contingut dels terminals mòbils, una vegada obtinguda l'autorització del titular del jutjat.

En un dels mòbils s'ha trobat el vídeo d'uns cinc minuts de durada en el qual, suposadament, es reflecteix l'agressió sexual.

Les imatges s’han sigut qualificades de "repugnants" i "molt desagradables" per l'advocat de la víctima, Francisco González, que creu que serà determinant durant l'enjudiciament dels investigats.

La Guàrdia Civil demana que les víctimes denuncien

Els investigadors no descarten que els membres de la que ja es coneix com La Manada de Callosa d’en Sarrià puguen estar implicats en més casos d’agressions sexuals. Per aquesta raó, i per a avançar amb la investigació, la Guàrdia Civil ara demana a totes les dones de l’entorn dels quatre detinguts que es posen en contacte amb els agents si en algun moment s’han sentit desorientades o sota els efectes de drogues o alcohol, o no recorden què hi va passar. 

El portaveu de la Guàrdia Civil d’Alacant, David Hermoso, ha aclarit que si alguna dona ha sigut atacada, tant fa el temps que haja passat des de l’agressió. Per això, els ha fet una crida perquè acudisquen a la policia. 

Investiguen si estan implicats en tres casos més

A més de la violació de la jove de 19 anys de Callosa d’en Sarrià, els agents investiguen els quatre detinguts per tres casos més.

També et pot interessar

stats