Dos detinguts a València per marcar portes amb pegament per a entrar a furtar

Els sospitosos haurien col·locat fils de cola a l’entrada dels domicilis per comprovar si hi havia ocupants i entrar-hi després

Imatge dels fils de pegament a una de les portes afectades
Imatge dels fils de pegament a una de les portes afectades / Policia Nacional

Dos homes de 26 i 30 anys han sigut detinguts per la Policia Nacional com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força després de ser trobats mentre col·locaven fils de pegament a les portes de sis habitatges d’un edifici per a saber si estaven ocupades. Els agents van confiscar un pot de pegament, dos mocadors i dos jocs de claus als detinguts.

Els fets van ocórrer cap a la una de la matinada de dijous al districte d'Exposició, a la ciutat de València, quan els agents que feien tasques de prevenció de la delinqüència van observar els dos homes eixint de l’edifici. En adonar-se de la presència policial, els sospitosos van accelerar el pas en direcció contrària.

Els agents els van donar l'alto per a identificar-los i preguntar sobre la seua presència en l'edifici, que no van poder justificar, ja que cap dels dos residia allí, segons han informat aquest dissabte fonts policials.

Durant un escorcoll superficial, els agents van trobar entre la roba el pot de pegament, dos mocadors i dos jocs de claus, a més de descobrir rastres de pegament en els dits.

Tot això va fer sospitar als agents que els dos homes podrien haver estat posant testimonis per a marcar les portes i així saber si els habitatges es trobaven habitats o no, a més de conéixer els hàbits d'entrada i eixida dels seus habitants per a poder accedir-hi posteriorment per a robar “amb total impunitat”.

Davant d'aquestes sospites, els agents van revisar les portes de tots els habitatges de la finca i hi van trobar fils de cola en sis d'elles. Per tot això, van detindre els sospitosos com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

També et pot interessar

stats