Detinguts un home i una dona a Elx per la mort del seu company de pis

El dos es van personar en la comissaria i van afirmar que s'havia produït una discussió amb la víctima i que un d'ells l'havia apunyalada

Una imatge d'arxiu de la Policia Nacional
Una imatge d'arxiu de la Policia Nacional / Policia Nacional

Han detingut un home de 50 anys i una dona de 46 per la seua presumpta relació amb la mort per arma blanca d'un altre home de 54, company seu de pis, en un habitatge del barri del Carrús, a Elx (Baix Vinalopó).

L'arrest es va produir sobre les 17:00 hores d'aquest dilluns quan els dos es van personar en la comissaria i van afirmar que s'havia produït una discussió amb la víctima.

En concret, la parella va manifestar que, després de mantindre una discussió, un d'ells l'havia apunyalat i que creien que havia mort, segons han informat fonts policials.

Els agents es van desplaçar a l'habitatge per a comprovar el relat dels fets i van trobar el cos sense vida de l'home amb signes de violència per arma blanca, per la qual cosa van activar el protocol de delictes violents per a examinar l'escenari i realitzar una inspecció ocular. La policia ha obert una investigació per a aclarir la relació que tenia la parella amb la víctima i l'origen de la renyina que va acabar amb la seua mort.

També et pot interessar

stats