Detinguts tres homes a Alacant per robar més d'1,6 tones de taronges

La Policia Nacional sospita que els furts s'han produït en camps de les localitats d'Alzira, Algemesí i Torrent.

Imatge d'un camp de taronges
Imatge d'un camp de taronges / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut tres persones en dues operacions per robar més de 1.600 quilos de taronges, que sospiten que es van sostraure en camps de les localitats d'Alzira i Algemesí a la Ribera Alta i de Torrent a l'Horta Sud.

El cos policial va cridar l'alto a un vehicle que portava la suspensió molt baixa i va comprovar que dins del cotxe hi havia vora 600 quilos de taronges. El conductor no va poder acreditar la procedència de la mercaderia i va ser detingut per un delicte de furt.

Una setmana després, els mateixos agents van observar un home amb calaixos de taronges parlant amb l'empleat d'una fruiteria que es va retirar a la seua furgoneta en veure la policia.

Els agents han interceptat la furgoneta, que estava carregada amb vora una tona de taronges. El conductor i el jove que portava els calaixos no duien cap documentació com albarà, tiquet o document de traçabilitat. Així doncs, els dos han sigut detinguts i s'ha identificat un d'ells com familiar del conductor de l'operació anterior.

També et pot interessar

stats