Detinguts per robatori a Daimús dos menors fugats d'un centre de menors d'Albacete

Els joves portaven més d'11.000 euros en efectiu i diversos dispositius tecnològics

Material incautat en la detenció de dos menors
Material incautat en la detenció de dos menors / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València ha detingut dos joves menors, de 14 i 15 anys, pel delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili a Albacete.

La Policia Local de Daimús, a la Safor, va detectar dos homes indocumentats a la via pública carregats amb múltiples efectes la procedència dels quals no podien justificar. Els joves van ser traslladats a dependències oficials per a la seua identificació, i allí es va poder comprovar que tots dos havien fugit d'un centre de menors d'Albacete. També es va descobrir que estaven implicats, juntament amb un tercer menor ja investigat, en un robatori amb força denunciat a la Policia Nacional en la mateixa localitat.

La policia va trobar, entre els efectes que duien els menors, més d'11.000 euros en efectiu i diversos dispositius tecnològics. Igualment es va verificar que aquests corresponien amb els béns denunciats per la víctima a Albacete, per la qual cosa es van lliurar a la Policia Nacional per continuar les perquisicions i el seu lliurament al legítim propietari.

Els menors han sigut entregats al centre de menors d'Albacete, on estan tutelats.

També et pot interessar

stats