Dos detinguts per robar en un autobús de turistes francesos al Puig de Santa María

Faltaven pertinences de 39 dels 50 turistes i la porta d'equipatges de l'autobús estava forçada

Autobús turístic en una imatge d'arxiu
Autobús turístic en una imatge d'arxiu / Rob Wilson

La Guàrdia Civil de València ha detingut dos homes que van forçar la porta d'equipatges d'un autobús francés, que estava estacionat en l'entrada d'un hotel del Puig de Santa María, per a robar les seues pertinences.

En arribar al lloc dels fets, els viatgers, de nacionalitat francesa, van fer saber als agents que eren un total de 50 turistes i que faltaven pertinences de 39 d'ells.

A més, dos dels ocupants van relatar a la Guàrdia Civil les característiques específiques d'un vehicle que havien vist fugir després del robatori.

Els agents, immediatament, es van centrar a localitzar aquest cotxe. Fruit d'aquesta cerca, un vehicle oficial de la Guàrdia Civil va fer l'alto reglamentari a un cotxe que coincidia amb el descrit pels testimonis a Albalat dels Tarongers.

Després d'identificar el vehicle, i registrar-lo, els agents van trobar una bossa amb mòbils i documentació personal, entre altres elements, pertanyents als ocupants de l'autobús.

A continuació, la Guàrdia Civil va detindre els dos homes estrangers, de 29 i 30 anys, per un delicte de robatori amb força en les coses, i van retornar els objectes i la documentació sostreta als seus legítims propietaris.

Les diligències han sigut entregades en el jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Sagunt.

També et pot interessar

stats