Detinguts quatre homes a Gijón acusats d'una violació múltiple a dos dones

Les dues joves es van presentar a les sis i mitja de la matinada a la comissaria, on van denunciar que havien sigut obligades a mantindre relacions sexuals amb quatre homes

Comissaria de la Policia Nacional a Gijón
Comissaria de la Policia Nacional a Gijón / Europa Press

Agents de la Policia Nacional ha detingut aquest dissabte a Gijón quatre homes, entre 20 i 30 anys, per la presumpta agressió sexual a dues dones de 22 i 23 anys. 

Les dues joves es van presentar a les sis i mitja de la matinada a la comissaria, on van denunciar que havien sigut obligades a mantindre relacions sexuals amb quatre homes. 

Segons el seu relat,  van conéixer un xic en un pub i van quedar per a anar amb ell a l’hotel on s’allotjava. De camí, un amic d’ell s'hi va unir. Quan van entrar a l’habitació hi havia dos homes més. Les van forçar a mantindre relacions sexuals. 

Les dones es troben a hores d’ara a l'Hospital de Cabueñes, on reben atenció sanitària i les mesures incloses en el protocol d’atenció a les víctimes de delictes sexuals. 

La policia ha obert una investigació a partir del testimoni de les joves i estan intentant recollir més informació d’altres persones que es trobaven al local d’oci i l’establiment hoteler per a confirmar si l’agressió ha sigut una violació múltiple. 

Està previst que els detinguts presten declaració aquest diumenge i que passen a disposició judicial dilluns.  

També et pot interessar

stats