Detinguts quan fugien a França els dos suposats assassins d'un home a Elx

Un dels dos arrestats és fillastre de la víctima mortal, havia agafat el cotxe del seu padrastre i utilitzat la seua targeta bancària en la fugida

Policia Nacional a Elx
Policia Nacional a Elx en una imatge d'arxiu / CNP

Dos joves de 19 i 21 anys han sigut detinguts quan tractaven de fugir a França després de, suposadament, matar a colps i ganivetades per un motiu econòmic un home de 69 anys en un habitatge d'Elx (Baix Vinalopó).

La Policia Nacional ha informat aquest dimarts que la detenció s'ha produït a la província de Tarragona i que un dels dos arrestats és fillastre de la víctima mortal. Havia agafat el cotxe del seu padrastre i utilitzat la seua targeta bancària en la fugida per la costa en direcció al país gal.

El crim va ocórrer diumenge passat a la nit en un domicili del carrer Alfredo Sánchez Torre, en el barri il·licità de Carrús, on vivia la víctima, un auxiliar de farmàcia conegut en la zona ja jubilat, i —almenys— el fillastre.

El veïnat va alertar la policia perquè van observar sang en el replà de l'habitatge del veí i perquè aquest no contestava a les trucades a la porta.

Quan els agents van arribar-hi, van trobar el cos sense vida de l'home amb clars símptomes d'haver patit una mort violenta, ja que presentava ferides al cap i d'arma blanca al coll, fets pels quals van activar el protocol per a delictes violents.

L'ús de la targeta de la víctima en el camí, l'últim, a l'altura de la ciutat de Tarragona, va donar la pista als agents i els va fer sospitar des del principi que es dirigien a la frontera francesa amb el vehicle del padrastre.

Els agents de la Policia Nacional de Tarragona van acudir al punt marcat pels seus companys d'Elx i van localitzar el vehicle amb els dos ocupants i presumptes agressors a l'interior.

El cas continua obert i els investigadors creuen que els fets van començar en el replà de l'habitatge i que l'homicidi es van consumar posteriorment a l'interior.

Els dos arrestats es troben en els calabossos de la comissaria provincial de la Policia Nacional de Tarragona a l'espera de ser traslladats fins a Elx, on passaran a disposició judicial en el jutjat de guàrdia.

També et pot interessar

stats