Dos detinguts pel tiroteig sense ferits entre membres d'una mateixa família a Castelló

Es tracta de dos persones de 30 i 46 anys que estan acusades dels delictes d'amenaces i tinença il·lícita d'armes

Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut este dimecres dos persones implicades en un tiroteig sense ferits que es va produir dimarts en el grup Perpetu Socors de Castelló, en el transcurs d'una disputa entre membres d'una mateixa família residents en la capital de la Plana i a Almassora.

Segons fonts policials, el 091 va ser alertat a les 11.30 hores que s'estava produint un tiroteig en la via pública, en una zona coneguda com a Barranquet de Castelló. Els agents desplaçats al lloc van establir un cordó policial després de trobar nombrosos casquets repartits pels carrers i impactes de bala en almenys dos habitatges. Al lloc es van traslladar també efectius de la Policia Judicial i la Policia Científica per a iniciar els esbrinaments i recollida d'indicis.

Ja a la vesprada es va produir la detenció de dos persones, de 30 i 46 anys, com a presumptes autors dels delictes d'amenaces i tinença il·lícita d'armes. Així mateix, es van confiscar dos de les armes que van ser usades en el tiroteig i nombroses bales, 37 grams de cocaïna, 22 grams d'haixix i 7 grams d'heroïna. Les primeres dades apunten al fet que la causa dels fets són les diferències entre dos branques d'una mateixa família, uns establits a Castelló, on es van produir els trets, i els altres residents a Almassora.

Els detinguts compten amb un ampli historial policial per delictes relacionats amb el tràfic de drogues i han sigut posats a disposició judicial. La investigació policial continua oberta i no es descarten noves detencions.

També et pot interessar

stats