Detinguts els pares per prostituir la filla menor

La policia va detindre també l'home que va pagar cent euros als progenitors pels serveis sexuals de la menor

Vehicle de la Policia Nacional
Vehicle de la Policia Nacional / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut un ancià per haver pagat cent euros pels serveis sexuals d'una menor d'edat en un parc de Castelló de la Plana, i els pares de la xica pels delictes d'explotació sexual i corrupció de menors.

Segons fonts policials, els fets van succeir al parc Ribalta de la capital castellonenca quan diversos vianants van avisar una patrulla que, en un banc, un home estaria mantenint relacions sexuals amb una xica que podia ser menor d'edat.

En acostar-se, els agents van observar un home d'edat avançada assegut en un banc amb una xica asseguda en la seua falda "en actitud clarament d'índole sexual"; l'home va dir que havia contractat els seus serveis sexuals a través d'una trucada telefònica i pagat per això cent euros.

Davant aquests fets, els agents van detindre a aquest home de 78 anys com a presumpte autor dels delictes d'explotació sexual i corrupció de menors.

La menor va ser traslladada a la comissaria provincial i posada sota la tutela dels serveis socials. Després de les gestions i diligències oportunes per a aclarir els fets, es van detindre els seus pares i representants legals pels delictes de prostitució i corrupció de menors.

A més, amb la investigació policial posterior, la menor va ser identificada com a presumpta autora d'un furt amb la tècnica de l'abraçada afectuosa.

També et pot interessar

stats