Els detinguts per l’agressió sexual de Múrcia denunciaran les germanes nord-americanes

Els tres joves demanaran el sobreseïment de les diligències que s'instrueixen contra ells.

Agents de Policia en una imatge d'arxiu
Agents de Policia en una imatge d'arxiu

La defensa dels tres joves afganesos, detinguts i acusats de l'agressió sexual a tres germanes nord-americanes la nit de Cap d'Any, a Múrcia, demanarà l'arxivament de la causa i presentarà una denúncia contra les xiques per falsedat.

L'advocat dels joves investigats per tres agressions sexuals, una consumada i dues en temptativa, demanarà el sobreseïment de les diligències que s'instrueixen contra els seus defesos. A més, quan tinguen la resolució judicial, presentaran una querella per denúncia falsa contra les germanes, de 18, 20 i 23 anys, i naturals d'Ohio.

Les joves, que van denunciar davant la Policia que van ser agredides en el pis on vivia la menor d'elles, i on també residia un dels acusats, tenien una pòlissa d'assegurança que cobria el supòsit d'agressió sexual en una quantitat estimada de 50.000 euros.

L'advocat dels detinguts, que van quedar en llibertat després de prestar declaració, s'ha mostrat convençut que es produirà l'arxivament de la causa perquè les joves van abandonar Espanya sense haver ratificat la denúncia. Per això, diu que la denúncia policial no té valor de prova i ha de ser confirmada presencialment per les víctimes.

La Policia Nacional va tindre coneixement de l'existència de l'assegurança per agressió sexual només iniciar-se la investigació, per la qual cosa la hipòtesi d’una denúncia falsa per a cobrar la pòlissa és una de les que baralla la investigació.

També et pot interessar

stats