Detinguts dos joves a València després de colpejar brutalment una dona per a robar-li

A causa de l'agressió amb punyades i puntades al cap, la víctima va quedar estesa en terra, sagnant abundantment per la boca, després d'haver perdut tres peces dentals

Agents de la Policia Nacional
Agents de la Policia Nacional / CNP

Agents de la Policia Nacional han detingut a València dos joves de 18 i 19 anys després que tots dos hagueren colpejat brutalment una dona per a robar-li el telèfon mòbil. A causa de l'agressió, la víctima va perdre tres peces dentals i va estar ingressada durant diversos dies en un centre hospitalari.

Els fets van ocórrer dijous, al voltant de les dues de la matinada, en el districte valencià de Centre, quan una dona que anava passejant per la zona va ser abordada per l'esquena per un home que va intentar robar-li el telèfon mòbil mentre feia una trucada.

En un moment concret, el xic va propinar una punyada en el rostre a la dona, que la va fer caure. En aquell instant, amb l'ajuda d'un altre jove, van començar a pegar-li puntades al cap i en altres parts del cos fins que van aconseguir llevar-li el telèfon i van emprendre la fugida.

A causa de l'agressió, la víctima va quedar estesa en terra, sagnant abundantment per la boca, després d'haver perdut tres peces dentals. Van traslladar la dona a un centre hospitalari de València, on la van intervindre quirúrgicament i va estar diversos dies ingressada.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van recaptar informació de les característiques físiques dels presumptes agressors i la direcció cap a la qual havien fugit. Més tard, van localitzar-los pels voltants i van recuperar el terminal sostret, que van retornar a la propietària.

Per aquests fets, van detindre els homes, d'origen algerià i marroquí, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència, de lesions greus i de pertinença a grup criminal. Els arrestats, tots dos amb antecedents policials, han passat a disposició judicial i el jutge n'ha decretat l'ingrés en presó.

També et pot interessar

stats