Detinguts dos homes per robar a punta de pistola a una dona a Massanassa

Els autors dels fets, per als qui s’ha decretat l’ingrés a presó, van abordar la víctima a l'interior del cotxe i van fugir en ciclomotor amb la bossa de la dona

Els autors dels fets, moments abans d'abordar a la víctima
Els autors dels fets, moments abans d'abordar la víctima / Guàrdia Civil

Agents de la Guàrdia Civil, en el marc de l'operació Profunda, han detingut dues persones per robar a plena llum del dia a una dona amb una arma d'aire comprimit a Massanassa (Horta Sud).

Els fets van ocórrer el passat mes de gener, quan la dona va ser abordada a l'interior del seu cotxe per dos homes que es van acostar en un ciclomotor després de mostrar-li l’arma. Els atacants, que van forcejar amb la víctima, van aconseguir robar-li la bossa i van fugir.

Gràcies a les investigacions, amb què es va comprovar que els autors dels fets van fer servir documents d’identitat falsos per a l'adquisició del vehicle, i després d’obtenir la seua vertadera identitat, se’ls ha pogut detindre per un delicte de robatori amb violència i intimidació, trencament de condemna per la privació del dret a conduir vehicles de motor i falsedat documental.

Així mateix, es van registrar els domicilis dels detinguts a Massanassa i Benetússer, a l’Horta Sud, gràcies als quals es van intervindre dues armes curtes d'aire comprimit i el vehicle que es va emprar en el robatori. Tots dos comptaven amb nombrosos antecedents penals.

Les diligències han sigut entregades al jutjat de primera instància i instrucció número 5 de Catarroja i l'autoritat judicial ha decretat l'ingrés a la presó per als dos autors dels fets.

També et pot interessar

stats