Detinguts dos homes després d'una denúncia per violació múltiple a València

La víctima denuncia que el personal d'Indiana no la va ajudar, però la discoteca ho nega.

Detinguts dos homes després d'una denúncia per violació múltiple a València

La Policia Nacional ha detingut dos joves de 22 i 25 anys com a presumptes autors de l'agressió sexual a una xica la matinada de dissabte en una discoteca de València, segons ha pogut confirmar À Punt NTC.

Els fets van ocórrer suposadament en la discoteca Indiana, al centre de la ciutat. La jove ha denunciat que un grup de quatre amics la van traure per la força del lavabo de xiques i la van obligar a entrar al dels xics. Allí, diu, van començar a fer-li tocaments, dos dels agressors se'n van anar, però els altres dos consumaren la violació i la van deixar abandonada al lavabo.

Segons la jove agredida, cap persona ni empleat del local la va ajudar quan sentiren els seus crits i plors. La policia va detindre els dos joves moments després de, presumptament, cometre la violació. La xica va necessitar assistència sanitària i la van atendre a l'hospital per les lesions que presentava. La investigació continua oberta i els dos detinguts ja han passat a disposició judicial.

Indiana diu haver col·laborat amb les autoritats

La discoteca on va ocórrer la presumpta agressió ha fet públic en Facebook un comunicat en el qual condemna "qualsevol classe de violència o conducta contra la llibertat sexual" i mostra "el ferm compromís per evitar aquest tipus de conductes al local".

Indiana assegura que l'acusació sobre la falta d'ajuda del personal del local "no respon a la realitat" i que els empleats "no van presenciar els fets i, per tant, no van ometre el deure de socórrer". "De fet, quan el personal de la discoteca va tindre coneixement del succeït, cridà a la policia i col·laborà en la identificació i detenció de les persones implicades", afegeix el comunicat.

També et pot interessar